Yoga in Concert

Yoga met Merel Vercammen


icon-timema 1 juni 10:00-11:30

icon-pointerDe Overtuin

Yoga in Concert

Stel je voor: je gaat zitten en terwijl je rustig in- en uitademt en hoort de betoverende klanken van een viool of klarinet. Wanneer je vervolgens ontspannen op je yogamat gaat liggen, hoor je een zachte stem die je begeleidt om in meditatie te komen. Welkom bij Yoga in Concert!

Yoga in Concert is een idee van gitarist, schrijver en yogi Jan Kuiper. Samen met zijn partner Yvonne de Hoop verzorgt hij al enkele jaren spraakmakende yogaconcerten. Yogahoudingen, muziekklanken en meditatie komen samen tijdens dit bijzondere concert. Alles is mogelijk: actief meedoen op je eigen yogamat, ontspannen achteroverleunen terwijl je luistert naar de mooie muziek van violiste Merel Vercammen of een combinatie van beide. Geen enkel optreden is hetzelfde. De inhoud, de dynamiek en de sfeer van de yogalessen worden bepaald door de locatie, de musici en het thema. Jan en Yvonne nemen je mee op een unieke innerlijke reis in een flow van beweging, adem en ontspanning.

NB: de inhoud van de lessen is geschikt voor alle niveaus van yogabeoefening, inclusief beginners. In principe vindt de yogales in de Overtuin plaats, bij koeler weer of regen in het FB Oranjewoud Paviljoen.

Artists and performers

Jan Kuiper, gitaar & RAV drum/yogi
Merel Vercammen, viool
Yvonne de Hoop, yogi

Tickets

€ 19,50*
€ 9,75 (jongeren 16 t/m 30 jaar)
€ 2,50 (kinderen t/m 15 jaar)

*exclusief stapelkorting

Kaarten zijn alleen geldig in combinatie met een festivalbandje.

Bij slecht weer vindt Yoga in Concert plaats in het FB Oranjewoud Paviljoen.

geannuleerd